'We hebben een donkerbruin vermoeden dat het bewust is'

'We hebben een donkerbruin vermoeden dat het bewust is'

16 reacties 16
Bron: Tubantia
Foto: Pro Shots

Vrijdag maakte het Algemeen Dagblad bekend dat Gijs Smal de eerste nieuwe aanwinst is van Feyenoord voor het nieuwe voetbalseizoen. De linksback is momenteel speler van FC Twente, maar heeft een aflopend contract. Na dat nieuws van het Algemeen Dagblad reageerde Smal zelf op Instagram dat hij niets wist van het feit dat de deal rond zou zijn.

Leon ten Voorde van Tubantia denkt dat het wel eens een bewuste actie kan zijn om het nieuws nu naar buiten te brengen. 'Het is wel heel toevallig dat het een dag voor de wedstrijd uitlekt via het Rotterdamse', zegt Ten Voorde in De Ballen Verstand Podcast van Tubantia geplaatst op de website Podcastluisteren.nl. 'Terwijl ze er bij Twente nergens vanaf weten. Smal zit hier ook niet op te wachten dat het nu al uitlekt, een dag voor de wedstrijd.'

Ten Voorde weet wel dat het bij een grote club en de voetballerij past. 'We hebben een donkerbruin vermoeden dat het bewust is.' Arne Slot gaf gisteren na afloop van de wedstrijd tegen Heracles Almelo aan dat Feyenoord geen belang heeft om onrust te veroorzaken. 'Dan moest ik gisterenavond wel heel erg lachen om Arne Slot. Daar heb je geen belang bij, nee nee. We geloven hem', zegt Ten Voorde cynisch.

Smal heeft bij FC Twente een aflopend contract. De 26-jarige linksback zou in Rotterdam de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Quilindschy Hartman.

Lees ook
Lees ook