AD: 'Gijs Smal eerste versterking voor komend seizoen'

AD: 'Gijs Smal eerste versterking voor komend seizoen'

50 reacties 50
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord gaat zich voor het komende seizoen versterken met Gijs Smal, zo meldt het Algemeen Dagblad vrijdagmiddag. De verdediger komt transfervrij over van FC Twente en zal een meerjarig contract gaan tekenen in De Kuip.

Volgens het Algemeen Dagblad lijkt het vertrek van Marcos Lopez groot te zijn. Smal kan de rol van de linksback gaan overnemen.

Smal zal ook de concurrentie moeten aangaan met Quilindschy Hartman, die momenteel de eerste linksback is van de Rotterdammers. Gezien de ontwikkeling van Hartman kan het zo maar zijn dat ook hij in de zomer een transfer zal maken.

De 26-jarige Smal speelt sinds de zomer van 2020 voor FC Twente. Daarvoor kwam hij uit voor FC Volendam. Dit seizoen speelde hij negentien wedstrijden, waarin hij één assist gaf. Volgens Transfermarkt.nl is de actuele marktwaarde van de linksback momenteel zes miljoen euro.

UPDATE: Ook in de zaterdageditie van het AD meldt journalist Mikos Gouka dat Feyenoord Smal gaat vastleggen. 

FR-Fans.nl vroeg deze week aan de lezers of Smal een versterking zou zijn voor Feyenoord. 61 procent van de stemmers dacht dat de verdediger de Rotterdammers zal versterken.

Lees ook
Lees meer over
Lees ook