Slot komt met update over blessures Stengs, Bijlow, Trauner en Van Den Belt

Arne Slot heeft tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van komende zondagavond tegen Heracles Almelo een update gegeven over de spelers die geblesseerd zijn. De Rotterdammers missen momenteel een aantal spelers vanwege blessures.

Calvin Stengs wordt na de interlandperiode terug verwacht. De opluchting was groot toen bekend werd dat de blessure mee bleek te vallen. 'Ten eerste bij hem zelf', zegt Slot tijdens de persconferentie die werd uitgezonden op Feyenoord ONE. 'Maar ook bij zijn medespelers en bij zijn trainer. Dat heb je bij elke speler. Je wil bij geen enkele speler dat hij langdurig geblesseerd raakt. Maar bij iemand waar je ook nog een verleden mee hebt die dat ook al eens heeft meegemaakt voelt dat nog extremer zo. Dus is het heel mooi dat het op het oog geen zware blessure is. We hopen dat hij er na de interlandweek weer bij is, maar daar moeten nog wel een aantal stadia voor doorlopen worden. Daar hopen we op, dat verwachten we ook, maar dat moet eerst nog wel even gebeuren natuurlijk.'

Over Justin Bijlow, Gernot Trauner en Thomas van den Belt heeft Slot goed nieuws. 'Deze zouden ook maar eens om en nabij na het interlandweekend beschikbaar kunnen zijn. De laatste fase van herstel is vaak ook diegene waar het ook nog wel een beetje in de positieve of minder positie kan gaan. Thomas van den Belt is ook weer terug. Die gaat morgen zijn eerste minuten bij de beloften maken.' Gjivai Zechiël zal er voorlopig nog niet bij zijn.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten