De Boer: 'Hij wordt niet gemist'

De Boer: 'Hij wordt niet gemist'

7 reacties 7
Bron: Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

In het voetbaltalkshow Rondo, dat te zien is op Ziggo Sport, bespreken de analisten aan tafel de laatste week van Feyenoord. Zo wordt de keepers discussie besproken, de wedstrijd tegen AS Roma en de aankomende topper tegen PSV. Aan tafel zitten Marco van Basten, Ronald de Boer, Youri Mulder en Jetro Willems. Het gesprek staat onder leiding van Wytse van der Goot.

‘Zij missen die paar goede spelers’, begint Marco van Basten in Rondo, dat te zien is op Ziggo Sport. Hier doelt de oud-voetballer op de selectie van de Rotterdammers. Van Basten is te spreken over de prestaties van trainer Arne Slot en het rendement dat hij met zijn team behaalt. Maar toch ziet de voormalig spits dat PSV en Ajax meer budget hebben en dus ook meer mogelijkheden om deze sleutelspelers binnen te halen.

Daarnaast gaat het over de geblesseerde keeper Justin Bijlow en zijn vervanger Timon Wellenreuther. ‘Hij wordt niet gemist, Bijlow’, zegt Ronald de Boer. Verder denkt De Boer dat Wellenreuther nu met meer zekerheid naar de club zal gaan en mogelijk een gooi op wil doen op de plek van eerste keeper. De oud-voetballer gaat verder, dat mocht niet lukken dat hij eventueel de club dan zou verlaten.

‘Bijlow is natuurlijk zo vaak geblesseerd’, valt Youri Mulder bij. Toch vindt Mulder het moeilijk om te zeggen wie er nu beter is in het doel van Feyenoord. Hij sluit zijn pleidooi af dat zijn keuze op het laten staan van Timon Wellenreuther zou vallen. 

‘Ze missen een beetje geluk in de laatste momenten van de wedstrijd’, vertelt Jetro Willems over het spel van Feyenoord. Hij kijkt als supporter naar de wedstrijden van Feyenoord. Willems groeide op in Rotterdam Zuid. Daarnaast denkt de speler van Heracles Almelo dat het makkelijker spelen is tegen PSV dan Feyenoord. Dit zou komen door de energie die Feyenoord heeft en de manier van druk zetten.

Lees ook