Afellay kritisch op Feyenoorder: 'Hij valt uit zichzelf gewoon om'

Afellay kritisch op Feyenoorder: 'Hij valt uit zichzelf gewoon om'

78 reacties 78
Bron: Nos.nl
Foto: Pro Shots

Bij Studio Voetbal op NOS 1 bespreken tafelgasten de voetbalwedstrijden van het afgelopen weekend in de Eredivisie, waarbij ook aandacht is besteed aan de wedstrijd tussen Almere City FC en Feyenoord, die door de Rotterdammers winnend is afgesloten.

Beide doelpunten kwamen op naam van de jonge vleugelaanvaller Yankuba Minteh, waarbij het eerste doelpunt van grote schoonheid was. Zelf gaf Minteh na de wedstrijd aan het zo bedoeld te hebben. 'Vraag me niet hoe! Ik geef hem voordeel van de twijfel', reageert Ibrahim Afellay op het eerste doelpunt van de jonge vleugelaanvaller van Feyenoord.

De slijtageslag die Feyenoord moest leveren in Rome, tegen AS Roma, in de tussenronde van de Europa League, was vandaag duidelijk terug te zien. Dat is ook Afellay niet onopgemerkt gebleven. 'Feyenoord was vandaag niet in goede doen. Aan de bal was het echt slecht', vervolgt Afellay, die veel kritiek heeft op Feyenoord-spits Santiago Giménez. 'Dit is echt hoe hij op dit moment in elkaar steekt. Hij valt uit zichzelf gewoon om.'

Verder zijn de heren om de tafel het eens dat Timon Wellenreuther het verdient om de eerste keeper van Feyenoord te worden. Arno Vermeulen is heel duidelijk in zijn mening: 'Het zou op dit moment reëel zijn om hem te laten staan.' Toch denkt oud-Feyenoorder Pierre van Hooijdonk dat Bijlow 'gewoon weer' de nummer één keeper van Feyenoord wordt, zodra hij hersteld is van zijn blessure.

Lees ook