Minteh: 'Vandaag is een mooi voorbeeld'

Minteh: 'Vandaag is een mooi voorbeeld'

5 reacties 5
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Yankuba Minteh was vandaag de gevierde man bij Feyenoord. De jonge vleugelaanvaller was met zijn twee doelpunten goud waard voor Feyenoord in de lastige uitwedstrijd tegen Almere City FC. De Rotterdammers wonnen dankzij de treffers van de 19-jarige Gambiaan met 0-2.

Met name zijn eerste doelpunt was van grote schoonheid, al was het maar de vraag of hij dat écht zó had bedoeld. Zelf zegt hij van wel, zo is te lezen op de website van De Telegraaf. 'Ja, maar het was ook echt mijn bedoeling', zegt Minteh, die aangeeft dat hij de doelman van Almere City FC net iets te ver voor zijn goal zag staan en daarom voor zijn kans ging. 'Het is de mooiste goal die ik ooit heb gemaakt', aldus de jonge Newcastle United-huurling.

Ondanks zijn jonge leeftijd is hij al een international van Gambia en wordt er in ieder geval bij Feyenoord veel van hem verwacht. Hoe hij zelf naar zijn prestaties tot nu toe kijkt? 'Ik heb nog niet de echte voldoening', antwoordt hij. 'Ik heb nog meer in huis dan ik tot op heden heb laten zien. Vandaag is een mooi voorbeeld', sluit Minteh af.

Lees meer over
Lees ook