Transfer

'Feyenoord-target spreekt over afketsen transfer'

Heel de winter gonsde de naam van Luciano Rodríguez rond bij Feyenoord. De 22-jaruge Uruguayaan had de topaankoop moeten worden, maar de transfer ging niet door. Tot op het laatste moment werd er gesproken over de deal, maar hij mislukte. In gesprek met Sport890 vertelt Rodrígue zelf waarom de deal afgeketst is.

Het blijkt, zoals zo vaak, over de financiën te gaan. De aanvaller legt uit: ‘Het bod van Feyenoord was goed voor de club, maar niet voor mij. Ik wilde twintig procent van de transfer ontvangen, maar mijn zaakwaarnemer werd verteld dat Liverpool dat percentage niet aan de speler betaalt.’ Dat geld wordt door de club in de jeugdopleiding gestopt. Rodríguez baalt hiervan, maar respecteert het beleid van zijn huidige club.

Rodríguez had niet verwacht dat er al zo snel aanbiedingen zouden komen. Het is de aanvaller wel duidelijk dat hij naar Europa wil, maar hij wil er wel klaar voor zijn, ook financieel. Rodríguez is open en vertelt dat hij uit aan arme omgeving komt en daarom goed voor zijn gezin wil kunnen zorgen. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten