Ivanušec: 'Ik ben hard blijven werken en erin geloven en nu komt het terug'

Ivanušec: 'Ik ben hard blijven werken en erin geloven en nu komt het terug'

6 reacties 6
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord won vandaag met 1-0 na een moeizame wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Na lange tijd stond Luka Ivanušec weer in de basis. Hij blikt na afloop in gesprek met ESPN terug op de wedstrijd.

Ivanušec stond vandaag sinds een lange tijd weer in de basis. "Ik denk dat we goed hebben gespeeld en veel kansen hebben gecreëerd. Persoonlijk voel ik mijzelf elke dag beter en comfortabeler met elke minuut en elke wedstrijd. Helaas raakte ik ongelukkig de lat maar ik moet zo doorgaan en hopelijk speel ik meer wedstrijden zoals vandaag."

Vorm na blessure

Ivanušec leek na zijn blessure niet meer de scherpte te hebben als zijn wedstrijden daarvoor en bij GNK Dinamo Zagreb, maar heeft vertrouwen in de toekomst. "Het duurt lang om echt weer comfortabel te spelen na een blessure en om het spel weer te voelen. Het duurde eigenlijk te lang maar op dit moment gaat het elke dag beter. Ik weet dat ik veel beter kan dan voorheen. Ik ben hard blijven werken en erin geloven en nu komt het terug."

Arne Slot liet de afgelopen tijd merken dat Ivanušec meer moest doen aan zijn verdedigende werk en het drukzetten. De aanvaller zou soms moeite hebben met de intensiteit. "Ik heb met hem gesproken, hij zei dat mijn verdedigen en drukzetten beter moest, daar werk ik aan. Beiden zijn we het wel eens dat het beter gaat maar hij wil dat het nog beter wordt", sluit de Kroaat af.

Lees meer over
Lees ook