‘Ik denk niet dat het bij Feyenoord in het verleden veel beter was’

‘Ik denk niet dat het bij Feyenoord in het verleden veel beter was’

23 reacties 23
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

In Nederland gaat het meer en meer over niet presterende buitenspelers. Arne Slot heeft het over het domineren van de tegenstander door een buitenspeler. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad gaat het over buitenspelers en wie bij Feyenoord wel eens snel een kans zou kunnen krijgen volgens de mening van Mikos Gouka.

Bij Feyenoord gaat het over de buitenspelers die dit seizoen niet presteren. "Ik denk niet dat het bij Feyenoord in het verleden veel beter was. Wat me wel opvalt is dat ze allemaal op hetzelfde niveau zitten, ze brengen het allemaal niet" aldus Gouka die vooral ziet dat er vorig jaar elke keer wel weer een andere speler opstond. 

Gouka denkt dat het uitblijven van in vorm zijnde buitenspelers zorgt voor een kans voor een jonge jongen. "Daarom denk ik dat bij Feyenoord Leo Sauer wel snel een kans kan krijgen. Natuurlijk is hij nog heel erg jong, maar als je blijft zoeken als trainer. Ik snap dat het moeilijk is als je daar Ivanušec hebt lopen van een miljoen of 8 en een daarna komt Leo Sauer die je voor een habbekrats uit Slowakije hebt gehaald en die doet het heel goed. Dan ben je die Kroaat natuurlijk een beetje kwijt, dus je moet er een beetje naar zoeken."

Lees meer over
Lees ook