Slot laat zich uit over selectie Ivanušec voor Kroatië

Slot laat zich uit over selectie Ivanušec voor Kroatië

4 reacties 4
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoordtrainer Arne Slot hoopt tijdens de interlandperiode dat Luka Ivanušec in de interlandweek veel minuten kan maken bij Kroatië. De aanvaller was gisteren nog niet fit genoeg om te starten in een topwedstrijd. Door minuten in de interlandperiode zou hij fitter terug kunnen komen bij Feyenoord. 

Ivanušec kan de fysiek zware wedstrijden als Lazio-uit en AZ-thuis nog niet aan. Tegen RKC durfde Slot wel het risico te nemen. In de fysiek zware wedstrijden moet je in het spel van Feyenoord topfit zijn, Ivanušec is dat nog niet na de enkelblessure die hij opliep. "Ik hoop dat hij twee volledige wedstrijden gaat spelen en dan krijgen we hem hopelijk topfit terug", aldus Slot bij Voetbal International.

Slot laat in gesprek met het medium zich ook uit over Javaîro Dilrosun. De aanvaller die dit seizoen pas 38 minuten in het eerste elftal speelde, krijgt een groot compliment van de trainer. Dilrosun moet zich blijven inzetten. Dan nog is hij afhankelijk van andere speler, maarSlot is heel tevreden. "Ik vind dat hij goed traint. Hij maakt weinig minuten, dan is het des te knapper dat hij goed traint."

Lees meer over
Lees ook