Van Hanegem: 'Al zou hij daar tegen AS Roma best weer kunnen staan'

Van Hanegem: 'Al zou hij daar tegen AS Roma best weer kunnen staan'

3 reacties 3
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Oud-Feyenoorder Willem van Hanegem heeft in zijn column voor het AD vooruitgeblikt op de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma voor de play-offs van de Europa League. Komende donderdag zal Feyenoord de Romeinen al ontvangen in Rotterdam.

Van Hanegem ziet dat Feyenoord de laatste wedstrijden met rechtsback Bart Nieuwkoop op de rechtervleugel aantreedt, zoals in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker tegen AZ. Vandaag startte Gambiaan Yankuba Minteh in de aanval, terwijl Nieuwkoop op de bank zat. Nieuwkoop mocht nog wel 20 minuten invallen van Arne Slot. 

Volgens Van Hanegem is het geen gemakskeuze: 'Bij Feyenoord loopt nu met regelmaat een back als buitenspeler. Bart Nieuwkoop geeft alles wat hij heeft, maar het zal niet uit luxe zijn. Al zou hij daar tegen AS Roma, waar Angeliño back speelt, best weer kunnen staan.' Volgens de columnist zijn de Italianen niet meer wie ze waren voor het vertrek van 'The Special One', José Mourinho. De Portugese trainer werd afgelopen 16 januari ontslagen bij de Romeinen, waarna Daniele De Rossi hem opvolgde.

De wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma zal donderdag 15 februari om 18:45 worden afgetrapt in De Kuip. Een week later volgt de return in Rome.

Lees ook
Lees ook