'Feyenoord sloeg biedingen op vier sterkhouders af in winterstop'

'Feyenoord sloeg biedingen op vier sterkhouders af in winterstop'

28 reacties 28
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft in de winterstop een flink aantal keer nee moeten verkopen aan geïnteresseerde clubs. Volgens de Telegraaf hebben de Rotterdammers biedingen op Mats Wieffer, Dávid Hancko, Santiago Gimenez en Quilindschy Hartman afgewezen. Dennis te Kloese wenst continuïteit boven een bovenmatig gevulde bankrekening.

Te Kloese weet dat nieuwe spelers zich aan moeten passen aan de speelstijl van Arne Slot en wil graag met de huidige selectie minimaal de tweede plaats binnenhalen om zo weer deel te nemen aan de Champions League. Om dit te bewerkstelligen werden biedingen op Wieffer en Hancko, die al bekend waren, afgewezen. Maar ook Gimenez en Hartman mochten afgelopen zomer niet vertrekken.

Toch lijkt de komst van Slot gezorgd te hebben voor een omslag, Feyenoord kan de spelers die goed in de markt liggen volgens Transfermarkt.nl, Wieffer 18 miljoen, Hancko 35 miljoen, Gimenez 50 miljoen en Hartman 23 miljoen, misschien komende zomer niet vasthouden. 

Clubs in de rij

Wieffer kon naar Atletico Madrid, zo vertelde hij zelf ook naar de bekerwedstrijd tegen AZ, PSG kwam voor Hancko, maar beseft na zijn contractverlenging dat een overgang moeilijk werd. Toch blijft de club de linker centrale verdediger volgen, maar ook clubs uit Italië en Engeland werd er geïnformeerd naar Hancko. Dat ook Gimenez en Hartman verkocht hadden kunnen worden, dat was nog niet bekend. Welke clubs zich gemeld hebben is ook niet duidelijk. 

Lees ook