Eerlijke Wieffer: 'Zij hebben zich wel gemeld'

Eerlijke Wieffer: 'Zij hebben zich wel gemeld'

9 reacties 9
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft de halve finale van de KNVB beker bereikt. Door met 2-0 van AZ te winnen kunnen de Rotterdammers zich opmaken voor de loting, waarvoor NEC en Cambuur zich reeds geplaatst hebben. Op donderdag 8 februari wordt de laatste kwartfinale tussen Fortuna Sittard en FC Groningen gespeeld.

Bij de camera van ESPN verscheen Mats Wieffer. voor de camera om over de wedstrijd te praten "Ik denk dat het vandaag beter was, vooral met druk zetten. Met Bart, die was daar heel belangrijk in. We hadden iets ander plan met sneller de lange bal en de tweede bal te vinden. En vandaag gingen de kansen er ook gewoon in, dat is ook wel eens lekker. Ik ben blij met Bart."

Hans Kraaij Jr. vraagt of AZ nou zoveel minder was vandaag of Feyenoord zoveel beter: "Wij hadden meer een plan op hoe zij druk zetten. Daar zijn we de afgelopen twee dagen mee bezig geweest en ik denk dat het er goed uit kwam, bij vlagen. Vandaag was het aardig. Prima pass bij de 2-0, verder gewoon prima."

Over de interesse van Atletico Madrid is Wieffer eerlijk: "Zij hebben zich wel gemeld. De clubs zijn er niet uitgekomen. Ik had wel willen praten maar als zij er niet uit komen dan ga ik niet klagen. Dan kijken we gewoon van de zomer weer en als er dan niks komt zit ik op mijn plek bij Feyenoord hoor."

Voetbal International meldde deze week al in de interesse van de Spaanse club in Wieffer.

Lees ook