Krabbendam: 'Uiteindelijk is die deal daarop geklapt'

Krabbendam: 'Uiteindelijk is die deal daarop geklapt'

19 reacties 19
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Even leek het er op dat Couhaib Driouech mogelijk de overstap zou maken naar Feyenoord, maar 1908.nl maakte donderdagavond bekend dat de Rotterdammers waren afgehaakt in de onderhandelingen met Excelsior.

Martijn Krabbendam was donderdagavond te gast bij de Transfer Deadline Show van Voetbal International, en ging daar in op de situatie rondom Driouech. 'Ze waren in gesprek', zegt Krabbendam bij de Transfer Deadline Show van Voetbal International die wordt uitgezonden op de YouTube pagina van Voetbal International. 'Er lag ook al een bod. Excelsior wilde Sauer dan in de deal betrekken. Dat vond Feyenoord ook wel oké, dan kon die jongen een half jaar bij Excelsior spelen, ritme op doen, om daarna weer terug te gaan naar De Kuip. Excelsior wilde hem langer hebben dan dat half jaar. Dat zag Feyenoord niet zitten. Uiteindelijk is die deal daarop geklapt. Ze wilden hem huren, maar Sauer gaat natuurlijk zijn contract bij Feyenoord verlengen. Dat zou betekenen dat een hele dure speler, die gewoon een volwaardig salaris gaat krijgen volgend jaar, bij een club gaat spelen die dat eigenlijk niet kan betalen, Excelsior. Moet Feyenoord daar op toe leggen. Dat werd allemaal bij elkaar opgeteld werd dat wel een beetje veel.'

Het lijkt er nu op dat PSV de beste papieren heeft om de aanvaller over te nemen. De Eindhovenaren hebben daar deze avond nog de tijd voor om alles rond te krijgen.

Laatste transfernieuws over Feyenoord via WhatsApp?

Klik hier om ons te volgen via WhatsApp

Lees ook
Lees meer over
Lees ook