'Laatste stand van zaken is dat er twee concrete clubs zich hebben gemeld'

'Laatste stand van zaken is dat er twee concrete clubs zich hebben gemeld'

3 reacties 3
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

De laatste uren wordt er veel geschreven over de interesse in Couhaib Driouech. De aanvaller van Excelsior zou zowel in de belangstelling staan van Feyenoord als PSV.

Niels van Duinen, technisch manager van Excelsior, zegt dat er interesse is van twee clubs in de 21-jarige aanvaller. 'Laatste stand van zaken is dat er twee concrete clubs zich hebben gemeld', zegt Van Duinen voor de camera van ESPN. 'Dat we daar mee in gesprek zijn. Maar waarbij altijd het vertrekpunt is geweest voor ons om toe te werken naar een transfer in de zomer. Dan weet je ook hoe het werkt. Als grote topclubs zich gaan melden voor je spelers, dan ga je ook met elkaar in gesprek. Waarin de vertrekpunten altijd helder zijn geweest dat de doelstellingen en ambities niet in het gevaar moeten komen richting dit seizoen.'

Er zou op het moment van het interview nog met geen enkele club een akkoord zijn. Van Duinen geeft aan dat wanneer de beste speler weg is, dat ook opgevangen moet worden om te zorgen dat de doelstellingen en ambities die de club heeft ook gerealiseerd kan worden. Van Duinen zegt dat de vraag en het aanbod dusdanig van elkaar verwijderd zijn dat het niet onoverkomelijk is. Een vertrek van Driouech zou ook goed moeten zijn voor Excelsior, geeft de technisch manager aan.

1908.nl kwam tegelijkertijd met het interview met het nieuws naar buiten dat Feyenoord zou zijn afgehaakt om te onderhandelen over Driouech. Van Duinen krijgt dat nieuws te horen. 'Dat is bij mij niet bekend', zegt de technisch manager van Excelsior.

Laatste transfernieuws over Feyenoord via WhatsApp?

Klik hier om ons te volgen via WhatsApp

Lees ook
Lees ook