Feyenoord speelt teleurstellend gelijk tegen FC Twente

182 reacties 182

Feyenoord heeft zondagmiddag gelijk gespeeld tegen FC Twente. In De Kuip bleef het 0-0. Door het gelijke spel blijven de Rotterdammers vijf punten voorstaan op FC Twente.

Feyenoord had opnieuw veel balbezit. Vanaf de eerste minuten waren het de Rotterdammers die de bovenliggende partij was. Tot echte kansen kwam het echter niet, waardoor de ruststand 0-0 was.

In de tweede helft kreeg Feyenoord al vrij snel een penalty. Santiago Gimenez nam deze strafschap maar doelman Lars Unnerstall van FC Twente stopte hem. Vervolgens werden ook de rebounds gestopt door de doelman. Feyenoord zette daarna nog druk en was op zoek naar de voorsprong, tot een doelpunt kwam het niet.

Door het gelijke spel in De Kuip blijft Feyenoord nu vijf punten voorstaan op concurrent om de tweede plek FC Twente. Volgende week spelen de Rotterdammers tegen AZ, die vierde staan.