'Feyenoord doet formeel bod op Rodríguez'

'Feyenoord doet formeel bod op Rodríguez'

45 reacties 45
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Al eerder werd gemeld dat Feyenoord interesse zou hebben in Luciano Rodríguez, maar dat er nog geen sprake was van een onderhandeling. Website 1908 meldt dat Feyenoord het eerst een formele bieding heeft gedaan op aanvaller Rodríguez.

Feyenoord zou een eerste bod op tafel hebben gelegd om Rodríguez los te weken van zijn club Montevideo in Uruguay. 1908 meldt dat Feyenoord hulp krijgt van buitenaf en daardoor ook miljoenen zou willen neerleggen, waarbij in eerste instantie niet de volledige transferrechten naar Rotterdam zouden gaan.

Ook lijkt de aanvaller meer interesse te genieten. Zo zou het Argentijnse River Plate ook concreet zijn voor de multi-inzetbare speler. Rodríguez zou een toekomst in Europa wel zien zetten, maar de komende dagen is het afwachten wat er gaat gebeuren.

De transferdeadline loopt tot 1 februari, binnen die tijd moeten beiden clubs er dus uit zien te komen. Feyenoord zou de Urugyaan willen vastleggen omdat hij op rechtsbuiten en als spits kan functioneren. Met het programma van Feyenoord zou dat een zeer welkome aanvulling zijn.

Lees ook