Slordige afwerking weerhoudt Feyenoord Onder 21 niet van overwinning op Go Ahead Eagles Onder 21

17 reacties 17
Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord Onder 21 heeft ook de tweede wedstrijd van de O21 Divisie 1 Voorjaarscompetitie gewonnen. De ploeg van Melvin Boel wist op Varkenoord met 3-2 af te rekenen van Go Ahead Eagles Onder 21, maar had wel enige moeite om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Feyenoord O21 wist voornamelijk voor rust goed de druk te houden op de ploeg uit Deventer, maar waren zeer slordig in de afwerking. Feyenoord O21 kwam tweemaal op voorsprong door een fraaie goal van Antoni Milambo en Nesto Groen die vanaf elf meter vlak voor rust scoorde. Na beide goals wisten Go Ahead Eagles O21 wel snel toe te slaan in de geringe kansen die zijn creëerden. Toch wist Nesto Groen na 72 minuten opnieuw een strafschop te verzilveren die de Rotterdammers drie punten bezorgen. Door de goede start behoudt Feyenoord Onder 21 vooralsnog een perfecte scoren. De wedstrijd was te zien op Feyenoord One.