'Feyenoord deed nog geen formeel bod op Rodríguez'

'Feyenoord deed nog geen formeel bod op Rodríguez'

16 reacties 16
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Eerder deze week maakte Germán García Grova, journalist van onder meer TyC Sports op X melding van het feit dat Feyenoord interesse heeft in Luciano Rodríguez. De journalist wist te melden dat de Rotterdammers zelfs al een bod hadden gedaan.

Het bod wat Feyenoord gedaan zou hebben was tien miljoen euro wat op kan lopen naar vier miljoen euro met bonussen. Volgens 1908.nl is er geen aanbieding geweest. Er zou alleen informeel zijn afgetast wat de mogelijkheden zijn, maar een concreet bod is niet op tafel gelegd.

Feyenoord zou wel interesse hebben in de aanvaller, die momenteel onder contract staat bij Liverpool FC uit Uruguay. Of er deze winter nog een formele bieding wordt gedaan op de 20-jarige jeugdinternational is even afwachten, al zou het wel kunnen. Zeker als Javairo Dilrosun een transfer gaat maken. Hij zou volgens 1908.nl in de belangstelling staan van Hellas Verona. Mocht de aanvaller vertrekken, dan is er transfergeld binnen gekomen, maar ook weer ruimte in de salarishuishouding.

Top optie

Rodríguez wordt bij Feyenoord wel gezien als top optie, en de Rotterdammers zien de aanvaller graag naar Rotterdam komen, maar de financiële middelen zijn er momenteel niet om dit te bewerkstelligen. Ook lijkt Feyenoord bij een eventuele transfer niet meer dan tachtig procent van de transferrechten te krijgen.

Transfermarkt schat de actuele marktwaarde van Rodríguez momenteel op 4,5 miljoen euro. Het contract van de aanvaller bij Liverpool FC loopt nog tot medio 2027.

Bezoekers van FR-Fans.nl waren in de reacties sceptisch over de eventuele komst van Rodríguez. Velen vinden dat Feyenoord eerst de eigen jeugdspelers een kans moet geven.

Lees ook
'Feyenoord doet bod op Luciano Rodríguez'
Transfer

'Feyenoord doet bod op Luciano Rodríguez'


Lees ook
'Waarom zo veel geld uitgeven voor weer een talent'
Nieuws

'Waarom zo veel geld uitgeven voor weer een talent'

Lees meer over
Lees ook