'Waarom zo veel geld uitgeven voor weer een talent'

'Waarom zo veel geld uitgeven voor weer een talent'

14 reacties 14
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Donderdagavond maakte journalist Germán García Grova van onder meer TyC Sports op zijn X kanaal bekend dat Feyenoord interesse zou hebben in de 20-jarige Luciano Rodríguez. De aanvaller is jeugdinternational van Uruguay en speelt bij Liverpool FC, een voetbalclub uit Montevideo.

De Rotterdammers zouden in Rodríguez een versterking zien voor de aanval. Rodríguez is voornamelijk een centrumspits, maar zou ook als linksbuiten en rechtsbuiten uit de voeten kunnen waardoor hij multifunctioneel inzetbaar kan zijn. Momenteel is Santiago Gimenez de vaste spits van Feyenoord, maar door de ontwikkeling die de Mexicaan doormaakt is de kans aanwezig dat hij in de zomer een transfer gaat maken. Ayase Ueda werd afgelopen zomer al binnen gehaald voor de spitspositie. Hij moet het dit seizoen voornamelijk doen met invalbeurten.

Op FR-Fans.nl zijn de meningen van de bezoekers verschillend. Gast221284362 ziet de aanvaller liever niet komen. 'Voor geen enkel bedrag. Ik heb hem nog geen mannetje voorbij zien komen en schiet veel te snel. Hier wordt Feyenoord niet beter van.' Journalist Germán García Grova meldde dat Feyenoord een bedrag zou willen bieden van tien miljoen euro, dat kan oplopen tot maximaal veertien miljoen euro, terwijl volgens Transfermarkt de actuele marktwaarde 4,5 miljoen euro is. 'Jongens, laten we a.u.b. voor dit soort spelers niet boven de 10 mln. gaan bieden, dan is het einde helemaal zoek', schrijft comeonfeyenoord.

Huidige selectie

Gast273697867 vraagt zich af of we niet nu al voldoende kwaliteit hebben op die positie. 'Je hebt Sauer en Slory als jeugd. En ook nog Stengs en Lingr voor de rechtsbuiten plaats. Waarom zo veel geld uitgeven voor weer een talent. Geef eerst je eigen talenten een kans.'

Momenteel mist Feyenoord drie aanvaller vanwege interlandverplichtingen. Zowel Ayase Ueda als Yankuba Minteh en Alireza Jahanbakhsh zijn er voorlopig niet vanwege deze interlandverplichtingen.

Lees ook
'Feyenoord doet bod op Luciano Rodríguez'
Transfer

'Feyenoord doet bod op Luciano Rodríguez'

Lees meer over
Lees ook