'Die komt echt uit hun tenen, dat vind ik knap'

2 reacties 2
Bron: Ziggo Sport

In een spannende Eredivisie-wedstrijd heeft Feyenoord een belangrijke overwinning geboekt op Vitesse. Onder leiding van trainer Arne Slot speelde Feyenoord een indrukwekkende eerste helft, waarin de ploeg kansen creëerde om een ruime voorsprong op te bouwen. Echter, Vitesse kwam in de tweede helft sterk terug en wist de score gelijk te trekken. Uiteindelijk bracht Ondrej Lingr de verlosssing voor Feyenoord.

De wedstrijd, die kortstondig werd onderbroken door supporters die het veld betraden in de Gelredome, kende een voor Feyenoord uitstekende climax. Uit een beslissend moment in de slotfase wist Feyenoord alsnog de winst te grijpen. Youri Mulder sprak in het programma Rondo op Ziggo Sport lovend over dit moment: "Een kwartier voor tijd wordt het nog 1-1, met een Vitesse wat er toch nog in gaat geloven. Om hem dan nog te winnen is knap. Ik vond het ook een knappe goal die 1-2 die ze nog maken. Die komt echt uit hun tenen, dat vind ik knap."

Dankzij dit resultaat en het gelijkspel van PSV is het verschil tussen de nummers één en twee in de competitie weer ingelopen tot tien punten, waarmee Feyenoord geen verdere averij oploopt na het puntverlies tegen NEC.