'Stevige concurrentie in strijd om PSV-talent'

'Stevige concurrentie in strijd om PSV-talent'

6 reacties 6
Bron: Ed.nl
Foto: Pro Shots

Het jonge PSV-talent Isaac Babadi, die momenteel aandacht trekt van diverse clubs, zowel nationaal als internationaal, blijft een interessant onderwerp in de transferwereld. Naast de interesse van Ajax, Anderlecht en Eintracht Frankfurt, zou ook Feyenoord zijn oog hebben laten vallen op de 18-jarige middenvelder. De vraag rijst echter of Feyenoord kan voldoen aan de financiële verwachtingen die rondom Babadi heersen, zo weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad te melden.

Stroeve contractonderhandelingen

Ondanks pogingen van PSV om Babadi's contract te verlengen, blijven de onderhandelingen stroef verlopen, waarbij geen definitieve overeenkomst bereikt lijkt te worden. Babadi's recente degradatie naar Jong PSV, waar hij niet kon uitblinken tegen De Graafschap, heeft de speculaties alleen maar aangewakkerd.

Interesse Feyenoord

Voor Feyenoord zou Babadi een interessante aanwinst kunnen zijn, gezien zijn talent en potentie. Echter, met de huidige financiële positie van de club en de concurrentie van clubs met diepere zakken, blijft het de vraag of Feyenoord daadwerkelijk in staat zal zijn om een verleidelijk aanbod te doen aan de jonge speler en zijn management.

Lees ook