LIVE 22:30 | Loting kwartfinales TOTO KNVB Beker | Einde loting

LIVE 22:30 | Loting kwartfinales TOTO KNVB Beker | Einde loting

7 reacties 7
Bron: FR-Fans.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord speelt volgende week woensdag in de achtste finales van de TOTO KNVB Beker de wedstrijd tegen PSV. Deze wedstrijd wordt gespeeld in De Kuip, en de winnaar weet zich te kwalificeren voor de kwartfinale van het bekertoernooi, waar vandaag al voor geloot wordt.

PSV speelde deze week tegen FC Twente in de TOTO KNVB Beker omdat de wedstrijd eerder was afgelast. Vandaar ook dat de achtste finale tussen Feyenoord en PSV niet deze week, maar volgende week wordt gespeeld. Deze week stonden de andere achtste finales op het programma. Gisteren kon echter de wedstrijd tussen USV Hercules en sc Cambuur niet doorgaan vanwege het slechte veld. De wedstrijd wordt op 25 januari ingehaald.

Vanavond zal rond de klok van 22:30 uur de loting plaatsvinden voor de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker. Feyenoord weet dan de mogelijke tegenstander, mocht het komende woensdag winnen van PSV. Deze loting zal vanavond live worden uitgezonden op ESPN. Ook FR-Fans.nl zal deze loting live volgen.

De speeldata van de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker zullen plaatsvinden op dinsdag 6 februari, woensdag 7 februari en donderdag 8 februari.

Mogelijke tegenstanders

ADO Den Haag, FC Groningen, NEC, AZ Fortuna Sittard, Vitesse en de winnaar van de wedstrijd USV Hercules en sc Cambuur.

Lees ook
Lees ook