Advocaat wars van excuses: 'Dat vind ik flauwekul'

Advocaat wars van excuses: 'Dat vind ik flauwekul'

8 reacties 8
Foto: Pro Shots

Het record voor meeste overwinningen vanaf de start van de competitie staat op het punt om te sneuvelen. Het PSV van Peter Bosz kent een onwaarschijnlijke eerste seizoenshelft met zeventien overwinningen. Feyenoord en PSV hebben afstand genomen van de rest van de competitie, zo weet nieuwbakken bondscoach van Curaçao, Dick Advocaat in Veronica Offside te melden.

"PSV en Feyenoord zijn te sterk voor deze competitie." Advocaat is gecharmeerd van de selectie van de Rotterdammers en al langer fan van Bijlow, al plaatst hij wel een kritische noot: "Deze had hij kunnen pakken", zo zegt Advocaat over de 2-2 die uiteindelijk tot puntverlies leidde. Andy van der Meijde zat met verbazing te kijken dat Feyenoord de wedstrijd niet wist te winnen: "Het had voor het einde van de eerste helft al 3 of 4-0 moeten staan. Timber die dan zo'n bal over jast."

Ondanks de achterstand op PSV merkt Wim Kieft op dat er een soort gelatenheid heerst in Rotterdam. "Het blijft wel rustig, misschien wel iets te rustig. Ik had meer onvrede verwacht, dat je zover achter staat." Wilfred Genee vraagt zich hardop af of het gemis van de vier internationals op de Azië en Africa cup een rol heeft gespeeld. Daar gaat Advocaat absoluut niet in mee: "Zijn toch allemaal wisselspelers, kom nou. Dat vind ik flauwekul, dat ze geen goede spelers op de bank hebben? Kom nou."

Lees ook