'Huurvoorstel Feyenoord niet voldoende voor Tottenham'

'Huurvoorstel Feyenoord niet voldoende voor Tottenham'

18 reacties 18
Bron: 1908.nl
Foto: Pro Shots

Volgens de bronnen van 1908.nl heeft Feyenoord vooralsnog geen indruk gemaakt op Tottenham Hotspur met hun eerste leenvoorstel voor Bryan Gil. Feyenoord had interesse getoond in het huren van Bryan Gil van Tottenham Hotspur, maar het eerste voorstel heeft de Londense club niet overtuigd. Tottenham, die Gil eerder uitleende aan Valencia en Sevilla, staat open voor een nieuwe uitleenbeurt, maar alleen onder de juiste financiële voorwaarden.

Dit blijkt vooralsnog een struikelblok te zijn voor Feyenoord, aangezien zij momenteel niet kunnen voldoen aan de salariseisen van Tottenham. De situatie rond Gil blijft onzeker. Hoewel Feyenoord nog geen nieuw huurvoorstel heeft ingediend, blijft de mogelijkheid van zijn komst naar Rotterdam open, mits Tottenham bereid is tot concessies. De interesse van Fiorentina in de Spaanse vleugelspeler compliceert de zaken verder. Feyenoord's behoefte aan versterking op de vleugels is versterkt door de afwezigheid van Yankuba Minteh, die met Gambia deelneemt aan de Afrika Cup.

De club hoopt Minteh terug te hebben voor de Eredivisie-thuiswedstrijd tegen FC Twente op 28 januari, maar de situatie met Gil blijft een belangrijk aandachtspunt. Tottenham's aanvankelijke verwijdering van Gil's naam uit hun online fanshop, gevolgd door de terugkeer, voegt toe aan de onzekerheid. Voorlopig blijft Feyenoord zonder concrete plannen voor een andere vleugelspeler, terwijl ze de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden.

Lees ook
Lees ook