Onrust bij het Gambia van Minteh

Onrust bij het Gambia van Minteh

7 reacties 7
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Er lijkt onrust te zijn bij het nationale team van Gambia. Yankuba Minteh zit in de selectie van Gambia voor de Afrika Cup. Gambia zou niet willen afreizen naar Ivoorkust voor ze bonussen uitbetaald hebben gekregen, zo meldt het Algemeen Dagblad woensdagmiddag.

Zaterdag gaat de Afrika Cup van start, maar de spelers van Gambia zouden nog steeds wachten op bonussen die zijn beloofd omdat het land zich wist te plaatsen voor de Afrika Cup. Dinsdagavond zou Gambia zelfs geweigerd hebben om te trainen.

Tom Saintfiet is de bondscoach van Gambia en heeft tegenover Gazet van Antwerpen bevestigd dat wanneer de spelers niet worden betaald ze zullen weigeren om af te reizen naar de Afrika Cup. De verwachting is dat het geld snel betaald zal worden, waardoor er uiteindelijk afgereisd kan gaan worden naar Ivoorkust.

Maandag begint het Gambia van Minteh aan de Afrika Cup met een wedstrijd tegen Senegal. In Groep C, waarin Gambia is ingedeeld, zitten ook Kameroen en Guinee. De aanvaller van Feyenoord speelde tot op heden één officiële interland voor Gambia. Dat was in september 2023. Daarin was hij direct trefzeker.

Minteh is dit seizoen gehuurd van Newcastle United FC. Hij speelde tot op heden achttien keer voor Feyenoord. Daarin was hij vier keer trefzeker en gaf hij één assist.

Lees ook
Minteh in definitieve Afrika Cup selectie Gambia
Nieuws

Minteh in definitieve Afrika Cup selectie Gambia

Lees ook