Kalezić bevestigt dat oud-Feyenoorder onderweg is naar ADO Den Haag

Kalezić bevestigt dat oud-Feyenoorder onderweg is naar ADO Den Haag

1 reactie 1
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

De komst van Nick Marsman naar ADO Den Haag lijkt zo goed als rond te zijn. De oud-Feyenoorder moet in Den Haag de keepersproblemen gaan oplossen. Voetbal International maakte maandag al de interesse van ADO Den Haag in de 33-jarige doelman bekend.

Trainer Darije Kalezić van ADO Den Haag heeft bevestigd dat de komst van Marsman dichtbij is. 'Hij is onderweg', zegt Kalezić in gesprek met ESPN waarvan het item is geplaatst op de X-pagina van ESPN. 'We zijn heel ver met Nick. Ik hoop dat hij zeer binnenkort een handtekening onder zijn contract gaat zetten.'

De eerste doelman van ADO Den Haag raakte geblesseerd in de wedstrijd tegen FC Groningen. De tweede doelman is momenteel actief in de Africa Cup, waardoor hij zo'n maand gemist zal worden. Naast Marsman zou ook Jens Toornstra op het lijstje staan van ADO Den Haag, zo meldde Voetbal International. De middenvelder kreeg de laatste tijd bij FC Utrecht weinig speelminuten.

Marsman maakte in de zomer van 2019 de overstap van FC Utrecht naar Feyenoord. In de zomer van 2021 vertrok hij naar Amerika om daar te gaan spelen voor Inter Miami CF.

Lees ook
Lees ook