Directeur bevestigt onderhandelingen tussen Feyenoord en transfertarget

Directeur bevestigt onderhandelingen tussen Feyenoord en transfertarget

22 reacties 22
Foto: Pro Shots

Feyenoord en Djurgårdens IF zijn met elkaar in onderhandeling voor een transfer van Isak Alemayehu Mulugeta, dat bevestigt de Zweedse sportdirecteur Bosse Andersson via Fotbollskanalen.se.

De Rotterdammers zijn momenteel de enigen die onderhandelen, maar meerderen zijn geïnteresseerd in de diensten van de 17-jarige middenvelder. Bij Djurgårdens IF ligt hij nog vast tot januari 2026. Afgelopen seizoen kwam hij niet in actie voor de hoofdmacht, maar hij bezit dus wel over een profcontract. In 2022 maakte hij zijn profdebuut voor Djurgårdens IF.

Er zijn meerdere opties besproken volgens Andersson. Een eventuele permanente transfer is mogelijk en een huurovereenkomst met optie tot koop. Alemayehu Mulugeta speelde de afgelopen jaren voor diverse Zweedse jeugdelftallen en beschikt tevens over een Ethiopisch paspoort. Feyenoord is niet nieuw voor Alemayehu Mulugeta. In 2021 liep hij als 15-jarige al stage op Varkenoord.

Alemayehu Mulugeta zou niet de eerste Zweedse Feyenoorder zijn. Hij heeft veel voorgangers. De meest bekenden zijn Ove Kindvall, Henrik Larsson, John Guidetti, Sam Larsson en Johan Elmander. Momenteel staan Zweden Jayson Ezeb en Patrik Wålemark onder contract bij Feyenoord.

Lees ook
'Feyenoord in onderhandeling over komst Mulugeta'
Transfer

'Feyenoord in onderhandeling over komst Mulugeta'

Lees ook