‘Het is wel een tweede plaats die 30 miljoen waard is’

‘Het is wel een tweede plaats die 30 miljoen waard is’

24 reacties 24
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won gisteren van Heracles Almelo en zag AZ verliezen en FC Twente gelijkspelen. In de AD voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad vraagt Mikos Gouka zich hardop af of Slot liever zag dat PSV of AZ zou winnen. 

Feyenoord zag PSV ruim winnen bij AZ en nam daarmee de tweede plaats stevig in handen. Hoe zou Arne Slot de wedstrijd hebben gekeken? "Zou Arne slot vooraf nou vurig gehoopt hebben dat AZ van PSV zou winnen. Waardoor het gat met PSV zeven punten zou zijn of zou hij inmiddels ook denken, wacht even wij moeten ook gewoon tweede worden", denkt Gouka hardop. 

Feyenoord lijkt de tweede plaats wel veilig te stellen. "De tweede plek is wel stevig in handen gekomen. Het is nog wel overbrugbaar, maar AZ verliest en Twente laat ook nog punten liggen bij Sparta."

Gouka denkt dat bij Feyenoord het realisme overheerst. "Ik kan me ook voorstellen dat ze in De Kuip denken als AZ ook afhaakt dan zijn we daar ook vanaf. Het is maar een tweede plek, maar hij is wel 8 wedstrijden in de Champions League en 30 miljoen waard. "

Lees meer over
Lees ook