'De andere buitenspelers laten het niet zien, dus krijgt hij weer een kans'

'De andere buitenspelers laten het niet zien, dus krijgt hij weer een kans'

13 reacties 13
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord kende een makkelijke middag in Almelo tegen Heracles. De ploeg van coach Arne Slot creëerde veel kansen, maar wist maar vier keer te scoren. In Podcast Feyenoord, die terug te beluisteren is op de website van Rijnmond.nl, blikken Dennis Kranenburg en Dennis van Eersel terug op deze wedstrijd.

Van Eersel kon genieten van het spel van Feyenoord, maar vooral ook van de doelpunten: 'Een keer raken, door te combineren, het was van grote klasse. Maar ze kunnen nog beter', doelt Van Eersel op de vele gemiste kansen van de Stadionclub. Volgens Kranenburg mag Heracles Almelo blij zijn dat het maar 0-4 is geworden. 'Die doelpunten waren om van te likkebaarden', aldus Van Eersel.

Wat de heren van Podcast Feyenoord vooral opviel is de stijgende lijn in het spel van de Kroaat Luka Ivanušec. 'Hij was tegen Celtic al aan de betere hand', zegt Van Eersel, die zegt dat het vandaag nog beter ging, met name de balvastheid en zijn betrokkenheid bij de doelpunten.

De opvallende basisplaats van Javairo Dilrosun kon de heren niet echt bekoren, ondanks dat de buitenspeler eigenlijk al afgeschreven was door Arne Slot. 'De andere buitenspelers laten het niet zien, dus krijgt hij weer een kans', doelt Van Eersel op de mindere prestaties van vooral Igor Paixão.

Lees ook