'Dat is, naar mijn bescheiden mening, het geheim van ons succes'

'Dat is, naar mijn bescheiden mening, het geheim van ons succes'

15 reacties 15
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Na de met 0-4 gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo schoven Calvin Stengs en Arne Slot aan bij de persconferentie. De persconferentie werd uitgezonden op ESPN.

Slot legt uit hoe hij de wedstrijd heeft beleefd: ‘Je bent constant bezig om aan gewoontes te blijven werken. Dat is, naar mijn bescheiden mening, het geheim van ons succes. Het grote verschil is dat we meteen onze kansen binnenschieten.’ Slot geeft aan dat hij hetzelfde soort spel zag als in de afgelopen wedstrijden, maar dat het rendement nu beter is en daardoor de perceptie van mensen ook snel verandert.

Slot wordt gevraagd naar Javairo Dilrosun, die vandaag weer in de basis mocht starten. Slot geeft complimenten aan de staf die de buitenspeler fit hebben gehad, maar natuurlijk ook aan de speler zelf. Slot vindt dat de aanvaller goed traint en altijd is blijven geloven.

Calvin Stengs speelde een goede wedstrijd maar is toch kritisch: ‘Ik mag nog vaker acties proberen te maken om mensen voor de goal te zetten.’ Stengs wordt gevraagd wat nu het verschil is tussen vorige wedstrijden en deze match maar kan daar niet echt antwoord op geven. Stengs kan op meerdere posities uit de voegen en wordt, als laatste,  gevraagd waar hij het liefst speelt : ‘Ik speel waar de trainer me nodig heeft. Op nummer 10 heb je vaker de bal, ik denk dat ik het spel goed kan maken.’

Lees ook