Resultaten CL-tegenstanders Feyenoord in eigen competities

9 reacties 9
Bron: FR-Fans.nl

Feyenoord is in de Champions League ingedeeld in groep E, met verder nog Celtic FC, S.S. Lazio en Atletico Madrid. De tegenstanders van Feyenoord hebben dit weekend hun wedstrijden gespeeld in de nationale competities. Hieronder volgt een kort overzicht van de behaalde resultaten.

10/12/2023 Kilmarnock - Celtic FC (2-1)

Het is de huidig kampioen van Schotland, Celtic FC, niet gelukt om in aanloop naar het CL-duel tegen Feyenoord, een positief resultaat te behalen in eigen competitie. De ploeg van coach Brendan Rodgers verloor onverwachts op bezoek bij Kilmarnock met 2-1.

10/12/2023 Atletico Madrid - Almeria (2-1)

Met meer moeite dan vooraf verwacht, won Atletico Madrid thuis van Almeria met 2-1. Door de winst op laagvlieger Almeria klimt de ploeg van coach Diego Simeone naar de derde plek in de Spaanse La Liga.

9/12/2023 Verona - Lazio SS (1-1)

Lazio SS kende een uiterst lastige avond tegen de laagvlieger Verona. De ploeg van Mauricio Sarri kwam halverwege de eerste helft op voorsprong, maar kon deze niet tot het einde behouden. In de 70e minuut kwam Verona langszij. Ondanks de rode kaart voor de thuisploeg, kon Lazio SS geen vuist meer maken.