Hartman krijgt kritiek en geeft reactie op Instagram

Hartman krijgt kritiek en geeft reactie op Instagram

25 reacties 25
Bron: Instagram
Foto: Pro Shots

Al vroeg in de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV van zondagmiddag moest Jordan Teze van PSV het veld verlaten. Quilindschy Hartman kwam hard in op de verdediger van de Eindhovenaren. Ook Hartman moest uiteindelijk door deze blessure gewisseld worden, maar kon de eerste helft nog wel gewoon uitspelen.

Hartman reageerde gisteren al op Instagram dat hij baalde dat hij niet meer verder kon spelen en  dat hij ineens het gevoel had dat hij in de 25e minuut zat. Op Instagram is kritiek ontstaan door de actie van Hartman in de wedstrijd tegen Teze. De actie van de verdediger van Feyenoord wordt flink bekritiseerd. Zelf heeft Hartman op een post op de Instagram pagina van ESPN gereageerd op het voorval. 'Het eerste wat ik gedaan heb is uiteraard Teze een berichtje sturen nadat ik hem in het stadion al gesproken had en mijn excuses had aangeboden, maar dat weet de buitenwereld helaas niet', zo valt te lezen.

Donderdagavond speelt Feyenoord alweer de volgende wedstrijd. Dan is in De Kuip FC Volendam de tegenstander. Het is onduidelijk of Hartman dan mee kan spelen.

Lees ook
Hartman komt met update over blessure
Nieuws

Hartman komt met update over blessure

Lees meer over
Lees ook