OFFICIEEL | Rust verlengt contract tot medio 2026

OFFICIEEL | Rust verlengt contract tot medio 2026

2 reacties 2
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Maandagmiddag heeft Fabiano Rust een nieuw contract ondertekend, zo valt te lezen op de website van Feyenoord. De 18-jarige aanvaller blijft door de contractverlenging tot medio 2026 aan de club verbonden.

Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord is blij met de contractverlenging. ‘We zijn als club blij dat we met de contractverlenging van Fabiano opnieuw een talentvolle speler uit onze eigen Academy langdurig hebben kunnen vastleggen', zegt Coolen op de website van Feyenoord.

Rust zelf is ook blij. ‘Het doet me veel dat ik mijn contract bij de in mijn ogen mooiste club van Nederland heb mogen verlengen. Ik wil me de komende jaren door ontwikkelen tot een complete spits en bij Feyenoord Onder 21 mijn doelpunten blijven maken. Wanneer de tijd daar is hoop ik uiteindelijk de stap naar Feyenoord 1 te maken.’

Eerder kwam Rust uit voor SVLY, DHC en zat hij in de jeugdopleiding van ADO Den Haag. In de zomer van 2019 maakte hij de overstap naar de Feyenoord Academy. Inmiddels is hij speler van Feyenoord Onder 21.

Lees meer over
Lees ook