#PraatMee | Wat is jouw favoriete opstelling tegen PSV?

#PraatMee | Wat is jouw favoriete opstelling tegen PSV?

63 reacties 63
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord neemt het aankomende zondag in de topper op tegen PSV. De Rotterdammers hopen door het halen van een overwinning in de thuiswedstrijd in te lopen op de koploper die inmiddels een voorsprong heeft van zeven punten. 

Feyenoord lijkt het te gaan benaderen als een wedstrijd in de Champions League. Daarmee lijkt de vraag ook gerechtvaardigd wie er moet gaan spelen. Gaat Arne Slot Ramiz Zerrouki opstellen op het middenveld waarmee Calvin Stengs doorschuift naar de voorhoede? Gaat Igor Paixão spelen of krijgt Yankuba Minteh de kans voorin? 

In de rubriek #PraatMee is FR-Fans.nl benieuwd naar de mening van de bezoekers. Vandaag: Wat zou jouw favoriete opstelling zijn tegen PSV? Komt daar nog een grote verrassing in voor? Zou jij Zerrouki laten spelen of meer met snelheid voorin? 

Vorig seizoen verloren de Rotterdammers met 4-3 in Eindhoven, waar het in de thuiswedstrijd eindigde in 2-2. Feyenoord stond in de thuiswedstrijd met 0-2 achter. Door een rode kaart van Obispo in 65 minuut wisten de Rotterdammers toch nog terug te komen tot 2-2. 

Lees ook