'Feyenoord maakt behoorlijk bedrag over voor Reijnen'

'Feyenoord maakt behoorlijk bedrag over voor Reijnen'

29 reacties 29
Foto: Pro Shots

Feyenoord presenteerde gisteren Etienne Reijnen als de nieuwe assistent van Arne Slot. Reijnen was tot die tijd in dienst van SC Cambuur als technisch directeur. Die club had hem graag behouden, maar merkte dat het niet te stoppen was.

In gesprek met Omrop Fryslân laat algemeen directeur Ard de Graaf van SC Cambuur merken dat hij baalt van het vertrek van Reijnen, maar ook dat hij weet dat werken bij een topclub is iets wat in zijn hoofd is gaan zitten. "Na een dag of drie had ik wel door dat dit proces niet te stoppen was. En dan moet je ook kijken of je er met elkaar kunt uitkomen", zegt De Graaf. 

En er uitkomen dan doelt hij ondermeer op een vergoeding die Feyenoord zou moeten betalen voor Reijnen. De onderhandelingen tussen de clubs verliepen soepel en Cambuur houdt er een behoorlijk bedrag aan over. "Het is iets meer dan een paar ton en levert wat bonussen op als Feyenoord wat dingen bereikt. Dan zal het een behoorlijk bedrag opleveren", aldus De Graaf die benadrukt dat hij Reijnen liever in huis had gehouden.

In 2020 stopte Reijnen als speler om vervolgens als assistent-trainer bij PEC Zwolle aan de slag te gaan, onder Dick Schreuder. Met dat team promoveerden zij naar de eredivisie. Sinds afgelopen zomer was Reijnen werkzaam bij SC Cambuur als technisch-directeur, maar nu dus weer terug naar het groene gras. 

 

Lees meer over
Lees ook