Etiënne Reijnen lijkt nieuwe assistent trainer te worden bij Feyenoord

Etiënne Reijnen lijkt nieuwe assistent trainer te worden bij Feyenoord

9 reacties 9
Bron: Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Het lijkt erop dat Etiënne Reijnen de nieuwe assistent trainer van Feyenoord gaat worden. Arne Slot liet maandagmiddag tijdens de persconferentie, die werd uitgezonden op de YouTube pagina van Feyenoord, weten dat de kans dat Reijnen komt heel groot is.

Slot is verder ingegaan op de mogelijkheid dat Reijnen asisstent trainer wordt. 'Ik heb er goed over nagedacht, zoals je denk ik mag verwachten', aldus Slot tijdens de persconferentie. 'Uiteindelijk als belangrijk criteria ook gevonden dat iemand die je nu aantrekt middenin het seizoen je ook nog goed moet kennen, dat je niet opnieuw moet beginnen met iemand te leren kennen midden in het seizoen. Dat is één. Daarnaast kijk je ook nog altijd naar kwaliteit. Ik denk dat Etiënne een zeer talentvolle trainer is. En ik denk dat we dat ook zochten met de ervaring die we met John de Wolf, Sipke Hulshoff en inmiddels mag ik dat ook van mezelf zeggen, nog wel hebben. Iemand die ook nog jong is, die dus daarbij ook nog de aansluiting heeft naar de kleedkamer naar ik verwacht nog heel goed kan maken.

De 36-jarige Reijnen is momenteel de assistent trainer bij sc Cambuur. Voetbal International meldde zaterdagavond dat Reijnen de belangrijkste kandidaat is om de vertrekken Marino Pusic op te volgen.

Lees ook
VI: 'Feyenoord in onderhandeling voor Reijnen'
Nieuws

VI: 'Feyenoord in onderhandeling voor Reijnen'

Lees meer over
Lees ook