Simeone geheimzinnig over strijdplan: 'Hopelijk kunnen we dat morgen laten zien'

Simeone geheimzinnig over strijdplan: 'Hopelijk kunnen we dat morgen laten zien'

4 reacties 4
Foto: Pro Shots

Feyenoord kent de week van de waarheid. Maar ook voor Atletico staat er het nodige op het spel in de uitwedstrijd tegen de Rotterdammers. In de Kuip kunnen de Madrilenen zich definitief door spelen naar de knock-outfase. Tijdens de persconferentie, opgetekend door Mundo Deportivo gaat Simeone in op de wedstrijd tussen Atletico Madrid en Feyenoord.

Aanstaande zondag speelt de club van Simeone tegen Barcelona waarin het net als voor Feyenoord aanhaken of afhaken kan betekenen. Volgens de coach zelf benadert hij beide wedstrijden hetzelfde, de wedstrijd tegen Feyenoord is de 100ste wedstrijd van Simeone bij Atletico op het hoogste podium. "Zoals ik altijd zeg, ik hoop er het beste van. En ik ben trots om 100 wedstrijden gecoacht te hebben in de Champions League."

Atletico Madrid presteert significant minder goed in uitwedstrijden in de Champions League en Simeone wordt dan ook gevraagd hoe hij de hoge druk van de tegenstander, Feyenoord, gaat bestrijden: "Hopelijk kunnen we dat morgen laten zien, een verbetering onder de intense druk in zulke situaties. Tijdens de wedstrijd kunnen ze niet naar de coach krijgen dus we geven ze tactiek mee, die moeten ze uitvoeren waar ze dat nodig achten."

Tot slot wordt Simeone gevraagd naar Santiago Gimenez. De spits krijgt de nodige complimenten over zijn kracht en positionering. Simeone laat weten Feyenoord op dezelfde manier te willen bestrijden als in Madrid en op de juiste momenten te willen toeslaan.

Lees ook