'Feyenoord zoekt mogelijk spits tijdens winterstop'

'Feyenoord zoekt mogelijk spits tijdens winterstop'

11 reacties 11
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Gister tijdens de persconferentie,(uitgezonden op het YouTube-kanaal van Feyenoord) liet trainer Arne Slot iets vallen over het mogelijk zoeken naar versterking in de voorhoede, tijdens de winterstop. Journalist Marcel van der Kraan schrijft erover in de zaterdageditie van De Telegraaf.

De Afrika Cup en het Aziatisch kampioenschap spelen zich beide af van 11 januari tot 12 februari. In deze periode kan Feyenoord geen gebruik maken van Yankuba Minteh (Gambia) en Ayase Ueda (Japan). Hierdoor is Santiago Gimenez nog steeds nummer één, maar wat nu als er iets met hem gebeurt?

Na de winterstop wachten grote duels met FC Twente en AZ. Als Feyenoord de aankomende weken goed doorkomt en daarmee nog in de top van de eredivisie zit én misschien zelfs wel overwintert in de Champions League dan zal Feyenoord mogelijk wel moeten investeren in een extra spits. Slot vertelde gister in de persconferentie al dat hij blij is met spitsen Gimenez en Ueda, maar dat hij ook alternatieven heeft met Paixao of Minteh in de spits. Op het moment dat Minteh er niet is, moet Feyenoord toch na gaan denken over alternatieven. Typische flankspelers zoals Leo Sauer, Luka Ivanusec en Alireza zijn geen opties voor de positie van centrumspits. Zal Feyenoord zich tijdens de winterbreak roeren op de transfermarkt?

Lees ook