Interlandperiode | Ivanušec wint met Kroatië van Armenië en plaatst zich voor het EK

15 reacties 15

Vandaag kunnen er meerdere Feyenoorders in actie komen in de interlandperiode. Onder meer het Nederlands elftal, waar Justin Bijlow, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Calvin Stengs kans maken op speel minuten.

20:45 | Justin Bijlow, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Calvin Stengs (Nederland) 0-6
Gibraltar - Nederland (EK-kwalificatie)
Hartman, Wieffer en Stengs stonden in de basis. Hartman gaf een assist, Wieffer scoorde één keer en Stengs maakte een hattrick.

15:45 | Ayase Ueda (Japan) 0-5
Syrië - Japan (WK-kwalificatie)
Ayase Ueda is in de basis begonnen bij Japan. De aanvaller van Feyenoord heeft in de eerste helft al twee doelpunten gemaakt.

Japan won uiteindelijk met 0-5. Ueda werd in de 66e minuut gewisseld.

20:45 | Luka Ivanušec (Kroatië) 1-0
Kroatië - Armenië (EK-kwalificatie)
Ivanušec startte in de basis maar was niet trefzeker en gaf geen assist. In de rust werd de aanvaller gewisseld. Met deze overwinning is het EK vastgesteld.

14:00 | Alireza Jahanbakhsh (Iran) 2-2