'Feyenoord gecharmeerd van middenvelder CF Pachuca'

'Feyenoord gecharmeerd van middenvelder CF Pachuca'

9 reacties 9
Bron: OKFichajes
Foto: Pro Shots

De ploeg van Arne Slot weet dit seizoen op het hoogste podium een goede indruk te maken. In de Champions League was het geen enkele wedstrijd de mindere ploeg, maar beloonde het zichzelf te weinig. Toch ligt de weg naar overwintering nog steeds open. 

Vanwege de goede prestaties moeten de Rotterdammers tijdig doorselecteren om het verlies van basisspelers op te kunnen vangen. De goede prestaties van Mats Wieffer en Quinten Timber blijven niet onopgemerkt. Een opvolger van één van die twee spelers zou Erick Sanchez kunnen zijn.

Volgens Eduard Santander van OkFichajes staat de Mexicaanse middenvelder van Pachuca zeer nadrukkelijk op de radar van Feyenoord. Zijn huidige club Pachuca zou niet onwelwillend tegenover een vertrek van de 24-jarige middenvelder staan die ook 23-voudig international is van Mexico.

Sanchez heeft bij Pachuca in januari 2023 nog zijn contract verlengd tot december 2025 nadat zijn ontwikkeling gerust stormachtig te noemen is. De middenvelder speelde ondanks zijn leeftijd al 163 wedstrijden waarin hij 16 doelpunten maakte en 17 keer de aangever was. Volgens het medium zou Feyenoord in januari 2024 al een bod willen neerleggen bij Pachuca.

Lees meer over
Lees ook