'We kunnen niet altijd die maatstaf aanhouden'

'We kunnen niet altijd die maatstaf aanhouden'

4 reacties 4
Bron: Rtl.nl
Foto: Pro Shots

Na de met 1-0 verloren van SS Lazio verloren wedstrijd, verscheen Calvin Stengs voor de camera bij RTL7. Stengs is zuur na de nederlaag.

‘Op het eerste kwartier na zijn we de betere partij. We maken één foutje en hij ligt erin.’ Stengs vindt dat het aan Feyenoord zelf te wijten is. ‘Ik heb het gevoel gehad dat wij beter aan de bal waren en het spel maakte. Alleen zij hebben één kans gehad en hij zat erin, herhaalt Stengs.

De aanvallende middenvelder vindt wel dat Feyenoord minder was dan thuis tegen Lazio. ‘We kunnen niet altijd die maatstaf aanhouden’.  Stengs vond Lazio fel beginnen en vond Lazio het eerste kwartier erg sterk. Na een kwartier ging Stengs meer naar ‘binnen’ spelen en Gimenez soms richting de buitenkant. Hierdoor werd het spel beter. ‘Maar het was niet genoeg vandaag', geeft Stengs aan.

‘Het eerst kwartier matig, een paar keer de bal verloren’, zegt Stengs over zijn eigen spel. Toch denkt Stengs dat Feyenoord nog alles in eigen hand heeft om te kunnen overleven in Europa.

Lees ook