'Zeker een van de grootste wedstrijden in de recente historie'

'Zeker een van de grootste wedstrijden in de recente historie'

13 reacties 13
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord kan vanavond een grote stap zetten in overwintering in de Champions League. De Rotterdammers komen bij een overwinning op 5 punten voorsprong op Lazio en minimaal 5 op Celtic. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad laat Mikos Gouka zijn licht er op schijnen.

Voor de Rotterdammers leeft de wedstrijd wel echt. "Zeker een van de grootste wedstrijden in de recente historie. Ze hebben het goed gedaan in Conference League en de Europa League, maar overwinteren in de Champions League dichtbij, een resultaat in Rome zou bijna voldoende kunnen zijn", aldus Gouka. 

Toch heeft Feyenoord de laatste twee competitiewedstrijden niet goed gepresteerd. "De laatste twee competitie wedstrijden van Feyenoord waren niet goed. Maar Lazio verloor van Bologna en is ook niet in vorm." 

In Rome hebben ze een beetje een hekel aan Feyenoord en Rotterdam. "De vraag is een beetje hoe erg is het publiek er op gebrand de club te steunen tegen de vijand. En kan Feyenoord daar mee omgaan. Toch bij winst zijn ze wel heel ver."

Lees ook