Driessen: 'Nieuwkoop versterkt Feyenoord niet'

Driessen: 'Nieuwkoop versterkt Feyenoord niet'

49 reacties 49
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Ook in De Kick-Off met Valentijn Driessen podcast van De Telegraaf, die onder andere te beluisteren is op Spotify, wordt er vooruitgeblikt op de wedstrijd van Feyenoord in de UEFA Champions League. Dinsdag zeven november 2023 neemt Feyenoord het op tegen Lazio. Valentijn Driessen denkt dat Feyenoord een goede kans maakt in Rome.

‘Daar kan Feyenoord echt van winnen. Wat je ziet bij de Europese wedstrijden, ze groeien iedere keer boven zichzelf uit’,  trapt Valentijn Driessen af in De Kick-Off met Valentijn Driessen podcast van De Telegraaf, die onder andere op Spotify te beluisteren is. ‘Het blijkt dat de Lazio fans niet echt warmlopen voor deze wedstrijd, dus misschien hebben ze het al opgegeven’, gaat Driessen verder.

Ook wordt er gekeken naar enkele spelers uit de selectie van Feyenoord. Zo wordt er gesproken over Trauner en Wieffer. Beide gaan mee naar Italië, maar het is nog niet zeker om ze mee kunnen spelen. Mocht Trauner niet mee kunnen spelen, dan zal er vervanging geregeld moeten worden. Eén van de opties is op Bart Nieuwkoop op te stellen. Driessen heeft zo zijn eigen kijk op de komst van Nieuwkoop bij Feyenoord. ‘Nieuwkoop versterkt Feyenoord niet’, zegt de analist resoluut. Hij wordt wel als toegevoegde waarde gezien als speler voor de breedte van de selectie, maar niet iemand die het team echt beter maakt.

Lees ook