Zerrouki: 'Dan komen er weinig ruimtes en weet je dat je het moeilijk gaat krijgen'

Zerrouki: 'Dan komen er weinig ruimtes en weet je dat je het moeilijk gaat krijgen'

3 reacties 3
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Feyenoord verloor vandaag de belangrijke competitiewedstrijd tegen FC Twente. De ploeg van Joseph Oosting was met 2-1 te sterk voor Feyenoord. Oud-speler van FC Twente Ramiz Zerrouki blikt namens Feyenoord terug op de verloren wedstrijd.

Zerrouki weet dat Feyenoord niet goed begon aan de wedstrijd. "De manier hoe we beginnen is niet goed en dan kom je op achterstand. Dan komen er weinig ruimtes en weet je dat je het moeilijk gaat krijgen", begint Zerrouki in gesprek met ESPN. "We weten hoe FC Twente begint, daar hebben we het over gehad. Dan doen we toch niet wat we moeten doen. Zij waren feller, wonnen meer tweede ballen, dan ga je niet winnen."

Naar mate de eerste helft kreeg Feyenoord wat meer controle. "We kregen wat meer controle, drukken hun meer naar achter maar aan de bal ging het steeds in de eindfase niet goed door een verkeerde pass of aanname. We kwamen niet waar we moesten komen."

De middenvelder vervolgt: "Het is moeilijk te verklaren. We komen met alle goede bedoelingen het veld op om de wedstrijd te winnen maar het kwam er niet uit. Je moet elke wedstrijd op de hoogste intensiteit spelen anders ga je niet winnen", sluit de Algerijn af.

 

Lees meer over
Lees ook