'Feyenoord wil zo'n 100 miljoen euro hebben voor Gimenez'

'Feyenoord wil zo'n 100 miljoen euro hebben voor Gimenez'

112 reacties 112
Bron: 90min
Foto: Pro Shots

Er zou veel interesse zijn in Santiago Gimenez. De spits van Feyenoord kwam vorig seizoen naar Rotterdam en maakte toen al indruk met zijn doelpunten. Dit seizoen is de aanvaller doorgegaan waar hij gebleven was, en dat is doelpunten maken.

Ook afgelopen woensdag in de wedstrijd tegen SS Lazio maakte Gimenez twee doelpunten. Het was zijn eerste wedstrijd in de Champions League, maar ook daar liet hij zijn kwaliteiten zien. Volgens 90min zou Feyenoord Gimenez niet zomaar willen verkopen, en moeten geïnteresseerde clubs een Eredivisie-recordbedrag betalen, dat neer komt op zo'n 100 miljoen euro.

Real Madrid zou volgens 90min interesse hebben gehad in Gimenez, maar hij wordt niet als belangrijkste kandidaat beschouwd. Tottenham Hotspur FC zou interesse hebben in de aanvaller, maar ook Arsenal en Chelsea zouden de afgelopen weken naar hem hebben gekeken. Alle grote Premier League-clubs zouden de Mexicaan al gescout hebben, en ook onder de indruk zijn van de kwaliteiten.

Dit seizoen scoorde Gimenez al vijftien keer in het shirt van Feyenoord in elf wedstrijden. Hij gaf daarin ook nog drie assists. Het contract met Gimenez bij Feyenoord loopt nog tot medio 2027. Afgelopen zomer verlengde de aanvaller nog zijn contract bij de Rotterdammers.

Lees meer over
Lees ook