Romano ontkent Gimenez geruchten: 'Alleen zijn vader behartigt zijn belangen'

Romano ontkent Gimenez geruchten: 'Alleen zijn vader behartigt zijn belangen'

26 reacties 26
Foto: Pro Shots

Afgelopen week kwam naar buiten dat Real Madrid en Tottenham Hotspur verregaande interesse in Santiago Gimenez zouden hebben. De twee clubs zouden volgens zaakwaarnemer Morris Pagniello zou de spits kunnen kiezen uit deze twee clubs.

Transfergoeroe Fabrizio Romano wil in zijn YouTubevideo duidelijkheid scheppen rondom Gimenez. Het is duidelijk dat er mensen zijn die zich voordoen als tussenpersoon die dat niet zijn. “Gimenez wordt niet vertegenwoordigd door een tussenpersoon. Alleen zijn vader behartigt zijn belangen”, is Romano duidelijk. Romano sprak met mensen die echt dicht bij de speler staan. “Hij heeft geen enkel interview afgegeven over zijn toekomst.”

Toch weet Romano wel dat zo’n beetje de hele Europese top achter Gimenez aan zit. Wat een speler als Gimenez kan opleveren? “De verwachting is dat 45 miljoen euro voldoende zou moeten zijn.”

Romano legt het nog eens duidelijk uit. “Dat er een tussenpersoon zou zijn die gezegd heeft dat Gimenez kan kiezen tussen Real Madrid en Tottenham Hotspur is dus niet waar. Wel is bekend dat Tottenham Hotspur Gimenez al lang volgt, zeker nadat ze vorig jaar een poging deden om Arne Slot binnen te halen zijn ze hem blijven volgen.”

Lees ook
'Gimenez kan kiezen uit twee topclubs'
Transfer

'Gimenez kan kiezen uit twee topclubs'

Lees meer over
Lees ook