De kranten | 'Feyenoord dendert dankzij Mexicaanse ‘orkaan’ Santiago Giménez langs Lazio'

De kranten | 'Feyenoord dendert dankzij Mexicaanse ‘orkaan’ Santiago Giménez langs Lazio'

23 reacties 23
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord toonde gisteren in de UEFA Champions League zijn klasse tegen SS Lazio. De wedstrijd die vooraf werd bestempeld als een belangrijke om een goede stap te zetten richting overwintering was zeker in de eerste helft bijna perfect. De kranten zijn dan ook euforisch. 

Het Algemeen Dagblad spreekt over een galashow in het miljoenenbal. Feyenoord greep Lazio bij de keel en waar de tegenstander naar adem hapte kneep Feyenoord door. Met als uitblinkers Calvin Stengs en Santiago Gimenez, zonder andere spelers te kort te doen. De krant kopt dan ook: 'Feyenoord dendert dankzij Mexicaanse ‘orkaan’ Santiago Giménez langs Lazio'. 

De Telegraaf zag ook dat Feyenoord door denderde in de UEFA Champions League. Vooraf waren alle ogen gericht op Santiago Gimenez die zijn eerste wedstrijd mocht spelen, de spits leek niet onder de indruk en ging door met wat hij het hele seizoen al doet, scoren. Arne Slot zag zijn ploeg een van de beste wedstrijden onder zijn leiding ooit spelen. De krant kopt dan ook: 'Slot trots als pauw op Feyenoord.'

Lees meer over
Lees ook