'Ik blijf het toch wel apart vinden dat het zó makkelijk kan gaan blijkbaar'

'Ik blijf het toch wel apart vinden dat het zó makkelijk kan gaan blijkbaar'

44 reacties 44
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft Marino Pušić verkocht aan FK Sjakhtar Donetsk. De Oekraïeners zagen in de oud-assistent trainer van Arne Slot de perfecte kandidaat om hoofdtrainer te worden bij de ploeg die naast Feyenoord actief is in de UEFA Champions League.

Clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International vertelt in gesprek met Voetbal International dat hij nogal verbaasd is dat Feyenoord de Bosniër zo makkelijk tijdens het seizoen heeft laten gaan. "De aderlating is niet zo heel groot denk ik, anders had je er alles aan gedaan om hem in huis te houden. Maar middenin het seizoen, midden in de voorbereiding op een Champions League wedstrijd.. ik blijf het toch wel apart vinden dat het zó makkelijk kan gaan blijkbaar."

Hij vervolgt: 'Als er volgende week een club voor Hulshoff komt is hij ook te koop. Iedereen bij Feyenoord uit de staf is te koop", zegt Krabbendam sarcastisch. "De volgende ronde van de CL halen of kampioen worden hangt niet van Pušić af maar als je een staf bent en je straalt een bepaalde eenheid uit, blijf ik het op zijn minst opvallend vinden dat het enigzins eenvoudig gaat", sluit hij af.

Lees meer over
Lees ook