HUURLINGEN | Osundina op handen gedragen na doelpuntenfestijn in Dordrecht

HUURLINGEN | Osundina op handen gedragen na doelpuntenfestijn in Dordrecht

5 reacties 5
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In het seizoen 2023/2024 worden er dertien spelers verhuurd door Feyenoord aan andere clubs. Veelal voor het opdoen van meer ervaring en soms omdat spelers geen kans krijgen in het eerste en toch moeten spelen. In dit artikel worden de prestaties van deze huurlingen statistisch weergegeven. Zo krijgt men een goed beeld over de verrichtingen van de door Feyenoord verhuurde spelers. Spelers die minder dan 45 minuten spelen worden niet met een cijfer beoordeeld.

Antef Tsoungui (FC Dordrecht)
FC Dordrecht – Jong Ajax 4-0
Positie ranglijst: 6e
Tsoungui deed in deze wedstrijd niet mee vanwege een schorsing nadat hij in zijn eerste acht wedstrijden vijf gele kaarten heeft gepakt.

Ilias Sebaoui (FC Dordrecht)
FC Dordrecht – Jong Ajax 4-0
Positie ranglijst: 6e
Sebaoui was in het doelpuntenfestijn tegen Jong Ajax aanvallend erg dreigend. Hij had vier schoten op doel en raakte één keer de lat. Helaas resulteerde deze schoten niet in een treffer. Hij gaf 21 passes waarvan er 15 aankwamen, dit resulteerde in een passnauwkeurigheid van 71%. Verdedigend stond hij ook zijn mannetje. De huurling wist vijf keer de bal terug te winnen en één keer een aanval van de Ajacieden te onderscheppen. Hij won vier van zijn zeven duels en werd door Fotmob beoordeeld met een 7,8.

Shiloh ‘t Zand (FC Dordrecht)
FC Dordrecht – Jong Ajax 4-0
Positie ranglijst: 6e
Geen minuten voor ’t Zand, hij bleef 90 minuten op de bank.

Korede Osundina (FC Dordrecht)
FC Dordrecht – Jong Ajax 4-0
Positie ranglijst: 6e
De van Orange County SC overgekomen Osundina mocht in de 76e minuut invallen. Hierin had hij nog een schot maar deze ging niet tussen de palen. Hij won ook één keer de bal terug. Osundina vierde na afloop feest met de supporters van FC Dordrecht, zo is te zien op een video op X geplaatst door DylanB078.

Thijs Jansen (De Graafschap)
De Graafschap – FC Groningen 2-1
Positie ranglijst: 8e
Jansen zat 90 minuten op de bank.

Lennard Hartjes (Excelsior)
Excelsior – PEC Zwolle 2-4
Positie ranglijst: 6e
Lennard Hartjes is enige tijd uit de roulatie vanwege een blessure.

Mimeirhel Benita (Excelsior)
Excelsior – PEC Zwolle 2-4
Positie ranglijst: 6e
Benita zat 90 minuten op de bank.

Patrik Wålemark (sc Heerenveen)
AZ – sc Heerenveen 3-0
Positie ranglijst: 15e
Wålemark begon weer in de basis bij de Friezen maar had net als zijn teamgenoten helaas niets in te brengen tegen hattrick hero Pavlidis. De Zweedse aanvaller was goed voor een passnauwkeurigheid van 80% en hij schoot twee keer op doel. Verdedigend was de Zweed goed voor twee succesvolle tackles en won hij zes keer de bal terug. Ook verdedigde hij één keer de bal uit. Hij won zes van zijn 13 duels en kreeg van Fotmob een 6,7.

Ramon Hendriks (Vitesse)
Feyenoord – Vitesse 4-0
Positie ranglijst: 14e
Hendriks speelde niet zijn beste wedstrijd voor Vitesse tegen zijn werkgever. Hij kreeg vier tegengoals en won maar twee duels. Hij won wel zes keer de bal terug en verdedigde één keer de bal uit. De verdediger had een passnauwkeurigheid van 69%. Zijn plan om Gimenez te stoppen, zoals hij in de media vertelde, is mislukt. Fotmob beoordeelde hem met een 5,2.

Tidjany Touré (Gil Vicente FC)
CF Os Belenenses – Gil Vicente FC (TAÇA DA PORTUGAL) 1-2
Tidjany Touré zat niet bij de wedstrijdselectie.

Ezequiel Bullaude (CA Boca Juniors)
CA Boca Juniors – Unión de Santa Fe 2-1
Positie ranglijst: 10e
Bullaude mocht vijf minuten invallen. Hierin maakte de Argentijn één geslaagde tackle en won één van zijn vier duels.

Marcus Pedersen (US Sassuolo)
US Sassuolo – S.S. Lazio 0-2
Positie ranglijst: 13e
Pedersen begon in de basis tegen de eerstvolgende tegenstander van Feyenoord. De Noor was goed voor een passnauwkeurigheid van 93%, één pass van zijn vijftien passes kwam niet aan. De rechtsback won één keer de bal terug en verdedigde vier keer de bal uit. Ook werd hij nog met een gele kaart op de bon geslingerd. Pedersen werd door Fotmob beoordeeld met een 5,8.

Neraysho Kasanwirjo (SK Rapid Wien)
SK Rapid Wien – SK Austria Klagenfurt 2-3
Positie ranglijst: 6e
Kasanwirjo kon in deze wedstrijd helaas geen nederlaag voorkomen. De Oostenrijkers gingen in eigen huis onderuit. De verdediger had een passnauwkeurigheid van 82% en gaf twee nauwkeurige dieptepasses. Zeven keer won hij de bal terug, hij verdedigde één keer de bal uit en onderschepte één aanval. Hij won vijf duels van de negen. Hij kreeg een onvoldoende van Fotmob: een 5,2.

Lees meer over
Lees ook